Pretec Group

Zhejiang Pretec Metal Products Co Ltd

Pretec Kina ble etablert i mai 2010, i Haining, Zhejiang provinsen. En ny fabrikk på 22 000m² stod klar 1 juni 2016. I den nye fabrikken er det et mekanisk verksted samt et varmforsinkning – og pulverlakk anlegg. Pretec Kina har produksjonen av fjellsikring, PC-Coat, sveiseplater og system for kamstålskjøting. Firmaet har også et separat testsenter som verifiserer stålkvalitet og overflatebehandling.

Hjemmeside: www.chinapretec.com
Se gjerne filmen fra Pretec Kina

Pretec Danmark AS

Pretec Danmark ble etablert i 2006 i Køge, nære København i Danmark. De har produksjon av gjengestenger, spesialbolt, kapping/fasing, korrugerte rør, forbindelsestiger for sandwichelement samt grunnbolter. Pretec Danmark sine sortimenter er prefab, forhandlere og mekanisk verksted.

De har 1 800 m² produksjon og lager, samt 260 m² administrasjon

Hjemmeside: www.pretec.dk
Se gjerne filmen fra Pretec Danmark

Pretec Finland Oy Ab

Pretec Finland ble etablert i 2013 i Siuntio, i Finland. De er spesialiserte på grunnbolter med egen produksjon og har siden oktober 2018 vært typegodkjent, selskapet har også gjengeskjøting av stenger i henhold til kundens krav/standarder. Pretec Finland sine hovedmarkeder er fjellsikring, vann og frostsikring, forhandlere, bygg samt mekaniske verksteder. Bygget deres har 600 m² lager og administrasjon.

Hjemmeside: www.pretec.fi
Se gjerne filmen fra Pretec Finland

Pretec Sverige AB

Pretec Sverige ble etablert i 2004 i Kungälv. Bedriften har produksjon av gjengestenger, spesialbolter, kapping og fasing, kamstålbolter, strekkstag, sveiseplater, skjøtehylser og gjengestenger. Pretec Sverige har en stor bredde i sitt lager og hovedmarkeder er prefab, fjellsikring, vann og frostsikring, stålbygg, forhandler og mekanisk verksted. Bedriften har 3 500 m² lager- og produksjonslokaler, samt 250 m² administrasjon.

Hjemmeside: www.pretec.se
Se gjerne filmen fra Pretec Sverige.