Usynlig, men viktig

Pretec leverer innstøpningsgods og montasjedetaljer til et stort antall aktører innfor prefab betongelementindustri og stålmontasje i Norge. Våre produkter er sjelden de mest synlige, men de er en viktig del av prosessen med å produsere, løfte, frakte, montere og sikre bygningselementene.

Vi er spesielt stolte av å være hovedleverandør til Contiga, den ledende leverandøren av totalløsninger for bæresystemer i Norge.

Sammen med Contiga har vi vært med å levere flere prestisjetunge prosjekter, som for eksempel:

Barcode

I Bjørvika, også kalt Operakvartalet, ruver etterhvert ni slanke høye bygg med en minimum tolv meters siktelinje mellom hvert bygg – Barcode-rekken. Contiga har bygget seks av de ni byggene; PWC-bygget,KLP-bygget, Deloitte, Visma, DNB bygg B og DNB bygg C. Byggene rommer mer enn 10.000 arbeidsplasser og ca 500 boliger.

 

Fornebu S, et kjøpesenter som ble kåret til Årets Bygg i 2014

Contiga har levert 70.000 m2 hulldekker, 10.000 m2 vegg, 9000 tonn søyler/bjelker og 700 tonn stål. Et kjempestort prosjekt som ble levert til tiden og iht. de krav og forventninger hovedentreprenøren Skanska ønsket. Bygningen er i tillegg tildelt prisen “Breeam Outstanding” for meget lav miljøpåvirkning.

LHL-klinikkene på Gardermoen

Fremtidens sykehus for hjerte- og lungepasienter fra hele landet. Sykehusets størrelse er 30.000 m2 med mange ulike bygningskropper og skal bygges som et lavenergihus med energimerke A.

 

Pretec leverer også til andre ledende prefab-produsenter, for eksempel Nor Element, Loe Betongelementer, Kynningsrud Prefab, Jaro, Spenncon, Elementpartner, Buskerud Betong, Bjørn Hansen, Element Nor, Opplandske Betongindustri, NOBI med flere.

Pretec AS
NO 980 429 245 MVA
Telefon: (+47) 69 10 24 60
E-post: post@pretec.no

Besøksadresse

Kampenesmosen 3
1739 Borgenhaugen

Postadresse

Postboks 102
1740 Borgenhaugen